Amsterdam Fashion Week

Amsterdam Fashion Week

Afgelopen week was hetAmsterdam Fashion week in de Westergas fabriek in Amsterdam. En raad eens? Ik was erbij 🙂

Hoe leuk is dat!

Ik was uitgenodigd door fashionista en mode blogger Chloë Sterk, om haar tijdens twee dagen van dit fantastische event te vergezellen.

Uiteraard was het wel de bedoeling om haar outfit-foto’s te verzorgen en backstage foto’s van haar doen en laten tijdens de fashionweek te maken.

We sliepen in het Student Hotel in Amsterdam, voor mij een luxe en ik hoefde niet op en neer te reizen naar Amsterdam. Tijdens de Fashion week keek ik mijn ogen uit, zoveel mooie outfits, creatieve mensen, lekker eten en veel BN-ers. Door Chloë konden we backstage bij een aantal grote Fashion Shows, van oa Jan Boelo en Jonathan Christopher. Voor mij de ultieme gelegenheid om in het wilde weg te klikken voor het vast leggen van outfits, modellen, en ook veel bekenden gezichten zoals: Kim Feenstra, Sunnery James, Eva Simons, Victoria Koblenko, Tygo Gernand, Jan Dino en Dave Mantel. Wat een beroemde gezelligheid 🙂 Behalve heel leuk was dit alles voor mij erg leerzaam en ben ik weer iets meer thuis in Fashion Land.

Ook was het de eerste keer dat ik op deze manier ‘mode’ fotografeerde, steeds een andere outfit, op een andere locatie en in zeer korte tijd. Klik klik klik, omkleden en volgende. Gelukkig had Chloë al enige ervaring voor de camera dus was dit geen probleem. De samenwerking liep lekker. Buiten het feit dat we tevreden zijn over de resultaten was het ook gewoon een heel gezellig weekend. Twee outfit posts, vind je al op mijn website.. de rest kan je terug vinden op Chloë’s Blog: www.chloesterk.nl  Ik hoop dat we nog vaker kunnen samenwerken en samen iets moois kunnen neerzetten!

De rest van de Fashion Week foto’s zullen uiteraard ook snel te zien zijn op mijn website!

207767_451795831620194_465665242_n    Chloe en ik klaar voor dag 2 🙂