Shooten bij Casting day van MAFB

In juni 2017 werd ik gevraagd te fotograferen bij de casting day voor modellen van MAFB. Ik mocht zelf een setting bedenken en alle spraakmakende koppen portretteren. In één van de ruimtes van het tropenmuseum bouwde ik een simpele setting met een grote witte rieten stoel. Door dat de setting rustig was, werden de foto’s strak en kwamen de modellen goed naar voren.

Zie hier een compilatie van deze gezellige, creatieve en inspirerende dag.

Video by: Elisabeth Taagyeiwaa

Backstage video “HIGH HEEL STANDARD -shoot”

Deze shoot vertelt het verhaal van 2 meiden, die de wereld rondreizen en in een hostel verblijven. Maar ondanks dat zij lowbudget reizen zijn hun fashion-standards hoog. Dus.. whereever they go.. zij dragen de schoenen van designer Janine van den Bosch.

Dit is een verhaal waar ik mijzelf erg mee kan identificeren. Ik ben erg reislustig en heb al vele mooie plekken op de wereld mogen zien. Maar om zoveel mogelijk te kunnen zien en ervaren reis ik vaak low budget. Zo kom je op plekken die bijzonder zijn en waar je speciale mensen ontmoet. Wat mij wel altijd opvalt aan low budget reizen, dat de mee reizigers meteen hun lelijkste outfits uit de backpack trekken, ugly wandelschoenen, afritsbroeken en makeup komt niet voor op hun inpaklijstje. Zonde vind ik… waarom zou je niet lowbudget kunnen reizen maar wel je leuke shirtjes mee, je mooie slippers met swarovski steentjes ipv crocs en hier en daar een nagellakje en lippenstiftje ontbreken niet. Vaak werd ik dan ook raar aangekeken als ik met mijn stijltang uit de vieze hostel badkamer kwam… Ach… je bent fashionable of je bent het niet.

Dit is de inspiratie geweest voor de onderstaande shoot.

 

Shoe Design: Janine van den Bosch

Models: Bonny Severijn en Jessica Irabor

MUA: Danielle Beukers

Hair: Roeli Leyting

Styling en clothes design: Oda Pereira  DAIR Design

Video: Diana Hommes, Content Crush

Locatie: King Kong Hostel, Rotterdam

 

 

 

Braidifull shoot

 

Deze Fashion Movie is geschoten door Maxime de Jong tijdens mijn vrijwerk shoot ‘Braidifull’ waarin de vlecht-cultuur voorop stond.

 

Hair: Cherella Gessel

MUA: Felicia Walker

Models: Anna Abraham-Reynolds, Omri Tindal en Joep Daverveld

Styling: Creative Concept

Designers: Esther Haamke, Sabine Staartjes, Jutka en Riska, Vintage items

Video: Maxime de Jong

Backstage video “ColorBlind store -shoot”

Dit filmpje is gemaakt tijdens de shoot voor ColorBlind Store, Vintage designer items zijn hun specialiteit.

Video: Maxime de Jong

Models: Anna Ustian, Jeffrey van Sichem

MUA: Shari Danielle

Hair: Saraswatie Pherai

Styling: Evelien Platteeuw