Naast fotografe ben ik natuurlijk ook ‘gewoon’ ondernemer. Dat houdt in dat ik mijn eigen administratie kantoor ben, mijn eigen marketing medewerker, mijn eigen secretaresse en mijn eigen planner.

Soms best lastig, want als je goed kan  fotograferen betekent dat nog niet dat je een goede ondernemer ben. Gaande weg heb ik mijzelf dit aangeleerd, started from the bottom… letterlijk. Ik wist niks en met vallen en opstaan en te leren van mijn fouten durf ik mijzelf steeds meer ‘zakenvrouw’ of ‘onderneemster’ te noemen. Soms wenste ik dat ik hier wat meer begeleiding bij had gehad, wat meer tips en trics had gekregen en voor foute keuzes was behoed.

Daarom geef ik nu ook coaching aan (jonge) ondernemers die aan het begin staan van hun avontuur en wat hulp kunnen gebruiken. Dit doe ik door middel van het geven van lezingen bij jonge ondernemers projecten of door concrete tips/adviezen en begeleiding te geven.

De lezingen richten zich vooral op onderwerpen als: Hoe kom ik over (zelfbewust wording), Wat heb je nodig,  Financiën, Voor en nadelen ZZP-er

Ook geef ik workshops fotografie, voor particulieren en jonge ondernemers.

Ik ben te boeken als motivational speaker voor  (jong/creatieve) ondernemers of te boeken voor een coaching gesprek. Voor fotografie workshops houd mijn FB in de gaten.

Ervaring als motivational speaker:

– Vaste gast docent bij Amsterdam Fashion College

– Project Jong & Baas, gemeente Amsterdam

-Van uitkering naar onderneming, gemeente Den-haag

– Masterclass: Anders kijken, voor betere fotografie, zonder teveel over techniek te babbelen.  Female Hub, Den Haag

 

Binnenkort:

  • Masterclass: Anders kijken, voor betere fotografie, zonder teveel over techniek te babbelen. 22 Juni, OBA   Organised by: Mode muze
  • Workshop: Basis fotografie. Drie avonden bij mij in de studio.  JUni 2018. Volgende is oktober 2018

 

 

Neem contact met me op voor vragen en info over lezingen, workshops en coaching.

 

Zie hier waarom ik het zo leuk vind om gast docent te zijn bij Amsterdam Fashion College en wat mij motiveert en inspireert hieraan.

Video by: Lil D studio