Ik ben Daisy van Knotsenburg (32 jaar) en woon in Den Haag. Fotograferen is voor mij meer dan alleen een uitlaatklep. Met mijn foto’s probeer ik de mooie dingen in deze wereld uit te lichten, iets dat naar mijn mening niet vaak genoeg gebeurt of simpelweg vergeten wordt.
Van niets wil ik iets maken, van iets gewoons iets bijzonders. Door fotografie heb ik anders leren kijken en zie ik in elke omgeving wel iets waar een mooie foto van gemaakt kan worden. Het vastleggen van iets bijzonders, al is het een klein detail en iets waar men anders straal voorbij gelopen zou zijn, dat maakt mij blij en geeft mij weer een positieve kijk op de wereld.

Fotografie is niet alleen handig om herinneringen vast te leggen maar ook om producten onder de aandacht te brengen. Beelden zeggen immers meer dan 1000 woorden, wanneer deze op de juiste manier in beeld gebracht worden. Hierin kan ik mijn creativiteit kwijt; door product/model/omgeving en styling op de juiste manier met elkaar te combineren. Zowel in de particulieren als commercieële fotografie liggen tal van mogelijkheden. Aarzel daarom niet om contact met mij op te nemen wanneer u meer informatie wenst over portretten, fashion-shoots of event fotografie

Check  hier mijn promo video.. gemaakt door Paul Malterre van Better Future Films

                                              Photo credit: Roxanne Letterie