Kids fashion voor Stev-B

Hoe leuk is het om met een ander creatief persoon samen te werken?

Sylwia Nikolaas is eigenareses van Stev-b kids fashion. Zij bedenkt en maakt alles zelf! Ja.. met de hand (oké, en met de naaimachine)…                                                                                                                                                                                                                                                                        De kleding van Stev-b is herkenbaar door strakke vormen in combinatie met speelse, subtiele stoffenbewerking. Door de stoffenbewerking krijgt de kleding een unieke drie-dimensionele uitstraling. Diverse details, zoals kragen, manchetten, neklijn, etc., creëren een ècht stoere look.

De kleuren van de herfstcollectie waren zwart, wit en grijs… Aan mijn de eer deze collectie te mogen shooten! Het concept was te beschrijven als ‘ouderwets’. Sylwia wilde een ouderwetse achtergrond look creeeren, door ouderwetse gebouwen, sfeer en kleurgebruik. De kids mochten er lekker uitknallen. Aan mij om dit idee vast te leggen op beeld.

Op een regenachtige middag ben ik Den-haag afgestruind op zoek naar een geschikte locatie… ouderwetse gebouwen, ruimte, rust…. Het binnenhof! Het kenmerk van Den-haag en alle items zijn aanwezig, inclusief nieuwsgierige toeristen maar die kunnen ook om ons heen lopen er is plek zat. Zo gezegd zo gedaan…

Op de enige droge middag van die week (thank God) gingen wij, na haar-styling, make-up en kleding doorpassen met onze 3 top modellen (Maura, Nick en Madison) richting het binnenhof, en hebben in 2 uur een geweldige shoot geschoten. De kids deden super goed hun best maar konden ondertussen ook gewoon lekker kind zijn en rennen, klimmen en klauteren. Maar op de momenten dat ze serieus moesten zijn, deden ze dit voorbeeldig.                                                                                                                                                                                                                           Een grappig moment was wanneer Nick op een kistje, met viool en geld-petje in de aanslag zat en aan het wachten was tot ik klaar was om te shooten, er een groep nieuwsgierige toeristen om hem heen kwamen staan wachtend tot hij begon te spelen… hilarisch!

 

Het was een leuke en productieve middag, iedereen is blij met het resultaat en de foto’s staan online op www.stev-b.com en op deze website: https://www.daisyvondutch.nl/gallery/fashion/

 

1274266_10201551507485629_132989981_o                                 1291405_10201551493925290_970123311_o