5 Jarig jubileum

5 Jarig jubileum

Slaperig wrijf ik in m’n ogen…. terwijl ik langzaam wakker word. Het is vroeg, koud en donker… blegh.. Net terug uit Costa Rica verlang ik naar de warmte van de zon, het brullen van de apen en het tjilpen van de vogels bij het opstaan. Maar helaas.. het is winter.. koud.. het is januari.. Ow nee.. vandaag is het Februari. 1 februari zelfs… hey, wacht eens even. Op 1 Februari heb ik me ooit ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.. dat is dan nu precies… even denken…. OMG 5 jaar geleden.

Help ik ben 5 jaar! Ik ben jarig vandaag. Enthousiast spring ik m’n bed uit. Taart, champagne.. snel! Opeens heeft deze dag een heel leuk keerzijde. 5 jaar, wat gaat de tijd snel. Maar wat ben ik gegroeid, van de eerste ‘fashion’ shoot bij mij in het trappenhuis, naar een studio in m’n kleine woonkamertje waarvoor ik m’n hele inrichting moest omgooien en letterlijk leefde in iets wat meer op een fotostudio leek dan op een woonkamer, naar nu een mooie studio die ik deel met fijne collega’s in het gaafste pand van Den-haag, en naar voor 90% rondkomen van fotografie 🙂 Van mijn hobby mijn werk maken, dit lijkt geslaagd in 5 jaar tijd.

Eigenlijk ben ik stiekem best trots op mezelf! Op naar de volgende 5 jaar.

Ik wil al mijn klanten, supporters, familie en vrienden bedanken voor al jullie vertrouwen en steun <3

En ook dit geeft maar weer aan, alles kan, als je je maar voor 100% inzet!

 

_DSC1657

IMG_5566

IMG_5603

_DSC1661

IMG_5608

IMG_5571

_DSC1662-bewerkt

 

Leave a reply