Photoshoot voor Elate Jewels

Photoshoot voor Elate Jewels

Yeah.. ze zijn af en online, de photoshoot voor Elate Jewels. Dit is een nieuw sieraden merk voor jong en oud, hip trendy en colorfull 🙂 De sieraden worden gemaakt van de mooiste materialen, zoals swarovski, echt zilver, echte parels en verschillende soorten edelstenen. Het was dan ook een eer om de foto’s te mogen maken voor zo’n kwalitatief goed product.

Wat ook leuk was voor mij, is dat ik voor het eerst met kids-models werkte! Elate Jewels heeft namelijk ook een kinderlijn. De kinderen waren prachtig en hebben20130630_145544 erg goed hun best gedaan, het resultaat mag er dan ook zijn.

Elate was zelf ook erg tevreden, want plannen voor de winter collectie worden al gemaakt! Ook ga ik binnenkort de productshoot voor mijn rekening nemen:) Lekker tutten met sieraden.. helemaal mijn ding.

Bekijk de resultaten alvast op www.elate-jewels.nl  en binnenkort ook op mijn website natuurlijk 🙂

Leave a reply