Shoot voor MYBRAND

Shoot voor MYBRAND

Yes het nieuwe jaar is begonnen en gelijk een opdracht voor een grote nieuwe klant, de kledingketen MyBrand. https://www.my-brand.com/nl/

Dit is een internationaal kleding merk met winkels in verschillende steden van Nederland. Zij hebben sinds kort ook een sport-lijn en deze mocht ik vastleggen. Ook weer even wat anders, lekker stoer en op locatie.

Locatie was de mooie sportschool in Amsterdam Gustav Gym, een mooiere locatie voor een sportshoot kan je niet bedenken! Lucky me…

Tijdens de shoot was er aan het begin niemand aanwezig van het bedrijf zelf, voordeel hiervan: Ik kon lekker m’n eigen gang gaan en zelf de spots en poses bepalen. Er was uiteraard wel een moodboard, dus hier kon ik mee uit de voeten.  Stiekem vond ik dit ook best lastig omdat ik toch meer studio ervaring heb dan locatie ervaring, maar hierdoor was het weer een zeer leerzame ervaring en ben ik wel heel tevreden met het eind resultaat.

Binnenkort online op deze website 🙂

 

Leave a reply